Ανοίγουμε 15 Απριλίου και σας περιμένουμε!

Ανοίγουμε 15 Απριλίου και σας περιμένουμε

Μετά το χειμώνα η φύση αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει όψη και αυτό φαίνεται και από τα λουλούδια που δειλά-δειλά κάνουν την εμφάνισή τους πάνω στα κλαδιά και στους βλαστούς. Μικρά μπουμπούκια ξεπερνούν τον χειμώνα να κάνουν την εμφάνισή τους… χρωματιστή και εντυπωσιακή στο φακό του φωτογράφου.

Αγριολούλουδα, άνθη πάνω σε κλαριά ανοίγουν απρόσμενα και ομορφαίνουν το τοπίο. Η Φύση έβγαλε απ’ τη ντουλάπα, αέρισε και στολίστηκε το φόρεμα της το λουλουδάτο, το εμπριμεδάκι της που τόσο της στρώνει, της πάει, της φωτίζει το πρόσωπο. Γυναίκα είναι σίγουρα η Άνοιξη, γαλίφα, φιλάρεσκη και τσαχπίνα, ενώ ο χειμώνας είναι άντρας βαρύς και ασήκωτος, που δύσκολα του παίρνεις κουβέντα, δύσκολα σε συναναστρέφεται, σου χαμογελάει …

Άνοιξη και το έργο της ζωής δεν παίζεται μέσα στα σπίτια, αλλά αλλού. Ένας ήλιος φωτεινός, κυρίαρχος σε παίρνει απ’ το χέρι πρωί πρωί και σε βγάζει έξω στο φως. Σε βγάζει στο δρόμο, σε ταξιδεύει, σε πηγαίνει σε ανοιχτούς χώρους και πάρκα, στη φύση, που στερήθηκες μήνες πριν, σε ξέφωτα, σε λοφίσκους καταπράσινους, που μυρίζουν ρίγανη και θυμάρι, στον ανοιχτό ορίζοντα, δίπλα στη θάλασσα που σα σειρήνα σε καλεί στο Camping Blue Dream.

Ανοίγουμε 15 Απριλίου και σας περιμένουμε να γευτούμε τις ανοιξιάτικες μυρωδιές, κάντε κράτηση τώρα!