Επιλογή σκηνής camping για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας!

 

Σκηνες camping υπάρχουν σε όλα τα σχήματα και όλα τα μεγέθη! Ποια είναι όμως η ιδανική επιλογή για εσάς;
Οι σκηνές camping αναφέρονται ως σκηνές δύο ατόμων, τεσσάρων ατόμων και ούτω καθεξής. Ωστόσο, αυτό υποδεικνύει το μέγιστο αριθμό των ατόμων που μπορούν να χωρέσουν στη σκηνή για να κοιμούνται σε στενή απόσταση, χωρίς προσωπικό χώρο. Αυτή η μέθοδος αξιολόγησης έχει νόημα για backpackers που ασχολούνται με κάποιο χόμπι (πχ ορειβασία ή πεζοπορία) στο οποίο η σκηνή εξυπηρετεί για ένα ύπνο και συνέχεια του ταξιδιού, αλλά είναι λάθος για όλους τους άλλους που χρησιμοποιούν τη σκηνή για διαμονή ημερών.
Διαιρώντας μια σκηνή τεσσάρων ατόμων, με το δύο, βρίσκουμε το πραγματικό αριθμό ατόμων που χωρούν άνετα σε μια σκηνή. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες σκηνές τεσσάρων ατόμων είναι πραγματικά άνετες μόνο για δύο ενήλικες, ή ίσως δύο ενήλικες και δύο πολύ μικρά παιδιά.
Προσθέτοντας στο χώρο της σκηνής τα είδη ένδυσης, καθώς και χώρο για να μπορεί κάποιος να σηκωθεί, μια σκηνή δύο ατόμων πρέπει να έχει μια διάσταση περίπου 2,40 x 2,40 μέτρα, χωρίς να είναι υπερβολικά άνετη, ενώ ιδανική θεωρείται η διάσταση 3 x 3 μέτρα. Ο χώρος αυτός μπορεί να πάρει στρώμα αέρα είτε 1 διπλό είτε 2 μονά, διαθέτει χώρο για να αλλάξει κάποιος ρούχα και να έχει εντός της σκηνής τα απαραίτητα αντικείμενα.
Τα παιδιά χωρούν άνετα σε μικρότερες σκηνές, και στην περίπτωση που είναι μεταξύ 8 με 12 ετών μπορούν να μείνουν σε μικρότερη σκηνή ξεχωριστά από τους γονείς, ενώ οι έφηβοι λαμβάνονται ως ενήλικοι στην επιλογή σκηνής.
Προσοχή πρέπει να δείξετε σε περίπτωση που η σκηνή ξεπερνά τα 3 x 3 μέτρα, καθώς είναι δύσκολο να βρεθεί μεγαλύτερη επιφάνεια από αυτή που θα είναι ομαλή, ενώ επίσης μπορεί η σκηνή πλέον να γίνεται πολύ βαριά και δύσκολη στη μεταφορά.
Τέλος, επιλέγοντας την ιδανική σκηνή για εσάς, σκεφτείτε σοβαρά το ύψος της κορυφής της σκηνής! Για έναν ενήλικο, θα πρέπει να μπορεί να σταθεί όρθιος στο κέντρο της σκηνής όπως βρίσκεται και η κορυφή, είναι ιδιαίτερα σημαντικό! Οπότε λάβετε υπόψη σας η σκηνή σε ύψος να μην είναι λιγότερο από 1,80 μέτρα.
Το κάμπινγκ είναι απολαυστικό και χαλαρωτικό κοντά στη φύση, μακριά από το θόρυβο και το στρες. Η σωστή οργάνωση του εξοπλισμού, είναι το Α και το Ω των διακοπών που θα σας μείνουν αξέχαστες! Επισκεφθείτε την κατηγορία με τις σκηνές camping του site μας και επιλέξτε την ιδανική για εσάς!

Επιλογή σκηνής camping για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας!

Σκηνές camping υπάρχουν σε όλα τα σχήματα και όλα τα μεγέθη! Ποια είναι όμως η ιδανική επιλογή για εσάς;

Οι σκηνές camping αναφέρονται ως σκηνές δύο ατόμων, τεσσάρων ατόμων και ούτω καθεξής. Ωστόσο, αυτό υποδεικνύει το μέγιστο αριθμό των ατόμων που μπορούν να χωρέσουν στη σκηνή για να κοιμούνται σε στενή απόσταση, χωρίς προσωπικό χώρο. Αυτή η μέθοδος αξιολόγησης έχει νόημα για backpackers που ασχολούνται με κάποιο χόμπι (πχ ορειβασία ή πεζοπορία) στο οποίο η σκηνή εξυπηρετεί για ένα ύπνο και συνέχεια του ταξιδιού, αλλά είναι λάθος για όλους τους άλλους που χρησιμοποιούν τη σκηνή για διαμονή ημερών.Διαιρώντας μια σκηνή τεσσάρων ατόμων, με το δύο, βρίσκουμε το πραγματικό αριθμό ατόμων που χωρούν άνετα σε μια σκηνή. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες σκηνές τεσσάρων ατόμων είναι πραγματικά άνετες μόνο για δύο ενήλικες, ή ίσως δύο ενήλικες και δύο πολύ μικρά παιδιά.

Προσθέτοντας στο χώρο της σκηνής τα είδη ένδυσης, καθώς και χώρο για να μπορεί κάποιος να σηκωθεί, μια σκηνή δύο ατόμων πρέπει να έχει μια διάσταση περίπου 2,40 x 2,40 μέτρα, χωρίς να είναι υπερβολικά άνετη, ενώ ιδανική θεωρείται η διάσταση 3 x 3 μέτρα. Ο χώρος αυτός μπορεί να πάρει στρώμα αέρα είτε 1 διπλό είτε 2 μονά, διαθέτει χώρο για να αλλάξει κάποιος ρούχα και να έχει εντός της σκηνής τα απαραίτητα αντικείμενα.Τα παιδιά χωρούν άνετα σε μικρότερες σκηνές, και στην περίπτωση που είναι μεταξύ 8 με 12 ετών μπορούν να μείνουν σε μικρότερη σκηνή ξεχωριστά από τους γονείς, ενώ οι έφηβοι λαμβάνονται ως ενήλικοι στην επιλογή σκηνής.Προσοχή πρέπει να δείξετε σε περίπτωση που η σκηνή ξεπερνά τα 3 x 3 μέτρα, καθώς είναι δύσκολο να βρεθεί μεγαλύτερη επιφάνεια από αυτή που θα είναι ομαλή, ενώ επίσης μπορεί η σκηνή πλέον να γίνεται πολύ βαριά και δύσκολη στη μεταφορά.Τέλος, επιλέγοντας την ιδανική σκηνή για εσάς, σκεφτείτε σοβαρά το ύψος της κορυφής της σκηνής! Για έναν ενήλικο, θα πρέπει να μπορεί να σταθεί όρθιος στο κέντρο της σκηνής όπως βρίσκεται και η κορυφή, είναι ιδιαίτερα σημαντικό!

Οπότε λάβετε υπόψη σας η σκηνή σε ύψος να μην είναι λιγότερο από 1,80 μέτρα.Το κάμπινγκ είναι απολαυστικό και χαλαρωτικό κοντά στη φύση, μακριά από το θόρυβο και το στρες. Η σωστή οργάνωση του εξοπλισμού, είναι το Α και το Ω των διακοπών που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Επιλέξτε τη σκηνή που σας βολεύει και σας περιμένουμε στο Camping Blue Dream στη Σάνη Χαλκιδικής.