Η καλύτερη περίοδος "καιρικά" για διακοπές φέτος?

Σύμφωνα με μεγάλη ανάλυση στα μοντέλα πρόβλεψης καιρού Ελλάδος και Ευρώπης που υπάρχουν μέσα στο meteociel, το φετινό Καλοκαίρι θα έχει λίγο από όλα, από καταιγίδες ως και διαστήματα με μεγάλη καλοκαιρία και ζέστες… Ποιος θα είναι όμως ο καλύτερος καιρικά μήνας για να κάνετε τις φετινές σας διακοπές ;;

Σύμφωνα με ανάλυση που κάναμε στα μοντέλα πρόβλεψης καιρού, ο καλύτερος καιρικά μήνας του φετινού Καλοκαιριού θα είναι όπως σχεδόν πάντα ο Αύγουστος, όχι όμως όλες του οι μέρες καθώς θα δανειστεί και μερικές μέρες από τον Ιούλιο.

Η καλύτερη περίοδος για διακοπές φέτος το Καλοκαίρι θα είναι από τα μέσα του Ιουλίου μέχρι και το πρώτο μισό του τελευταίου δεκαήμερου του Αυγούστου, όπου βάση των προγνωστικών στοιχείων των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, ο καιρός θα είναι καλός χωρίς καταιγίδες, με υψηλές θερμοκρασίες, ίσως και καύσωνες με θερμοκρασίες άνω των 37-38 βαθμών Κελσίου. 

Το camping είναι σε μια πανέμορφη παραλία, σε έναν υπέροχο μικρό κόλπο, με καταγάλανα καθαρά νερά, ψιλή άσπρη άμμο και ρηχά νερά ιδανική για μικρούς και μεγάλους. Όπου εδώ και δεκαπέντε χρόνια, οι παραλίες της Σάνης βραβεύονται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία για την καθαριότητά τους. Για μεγαλύτερη άνεση επισκεφτείτε το Beach Bar "Άνεμος" για να απολάυσετε καφέδες, φυσικούς  χυμούς, φρούτα, snacks, φρέσκες σαλάτες όπως και παγωμένες μπύρες και τα μοναδικά cocktails!

*Να διευκρινίσουμε τέλος πως η συγκεκριμένη μας πρόβλεψη ενδέχεται να αλλάξει αν και εφόσον αλλάξουν και παρουσιάσουν διαφορετικές μεταβλητές τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού, ωστόσο πιστεύουμε να πήρατε μία πρώτη γεύση για τη καλύτερη περίοδο που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε διακοπές φέτος το Καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr